Tentinių angarų statyba

Jeigu pritrūkote savo sandėlyje vietos, o galbūt reikia naujo, bet pigaus ir greitai pastatomo pastato, tuomet būtina pagalvoti apie tentinių angarų statybą. Tentiniai angarai turi tvirtą konstrukciją, kuri pagaminta iš plieninių – cinkuotų vamzdžių, o tentinių angarų danga iš PVC, kuri atspari ugniai, korozijai ir nusidėvėjimui, lengvai prižiūrima ir remontuojama. Tentinių angarų statyba lengva ir paprasta, tam nereikia ypatingų įgūdžių, tiesiog tereikia sekti instrukcijos nurodymais. Jeigu dėl tam tikrų priežasčių negalite ar nenorite patys užsiimti tentinių angarų statyba, tai gali padaryti profesionalai. Jie vos per kelias dienas pastatys norimo dydžio ir modelio tentinį angarą. Tentinių angarų statybai nereikia pamatų ir spec. tarnybų leidimų, tai yra vienas iš pagrindinių pranašumų. Kodėl, tai yra tentinių angarų pranašumai:

  • Tai yra pranašumas pirmiausia todėl, kad sutrumpėja laikas derinant leidimus ir dokumentus tentinių angarų statybai;
  • Ženkliai supaprastėja tentinių angarų statyba, ko pasekoje, juos gali pasistatyti ir tie klientai, kurie neturi tam specialių žinių ar įgūdžių.

Šie pranašumai yra aktualūs ne tik tiems, kurie nori užsiimti tentinių angarų statyba, bet ir tiems, kurie domisi tentinių angarų nuoma. Jeigu esate susidomėję tentinių angarų statyba, vertėtų išsirinkti patikimą įmonę, kuri gali efektyviai ir kokybiškai padėti ir patarti.mNors tentinių angarų statyba su PVC danga vis dar naujovė, tačiau dėl daugybės pranašumų, jie vis dažniau naudojami ir vis dažniau fiziniai bei juridiniai asmenys renkasi tentinių angarų nuomą bei statybą, negu metalinius angarus.

Tentinių angarų statyba galima su įvairiais vartų tipais, galima montuoti stumdomus, plastikinius ar žaliuzinio tipo vartus ir varstomas duris žmonėms. O žiemos metu tentiniai angarai gali būti apšildyti standartine šilumine izoliacija.

Tentinių angarų nuoma

Tentinių angarų nuoma aktualiausia pavasarį ir vasarą, kai renginių ir vakarėlių organizavimas išauga labiausiai, ir vasarą, rudenį kai pas ūkininkų užderi pirmasis derlius. Tentinių angarų nuoma, tai vienas iš pigiausių ir ekonomiškiausių variantų norint tam tikram laikui turėti patalpas. Tentinių angarų nuoma svarbi ne tik organizuojantiems renginius, bet ir tiems, kuriems reikia trumpam laikui ar sezonui sandėlio, garažo ar papildomų patalpų. Tokiu atveju net nebūtina užsiimti tentinių angarų statyba, ekonomiškiau nuomotis.

Pasitaiko atveju, kai įmonės nėra įsitikinusios ar tentiniai angarai tinkami jų verslui. Tam, kad būtų mažiau dvejonių, galima tokia paslauga kaip tentinių angarų nuoma. Jeigu nesate įsitikinę ar tentiniai angarai tiktų Jūsų verslui, galima išsinuomoti tam tikram laikui ir išbandyti tentinių angarų privalumus ir trūkumus. Tai vienas iš optimaliausių ir efektyviausių variantų verslui.

Tentiniai angarai renginiams

Tentiniai angarai renginiams – tai greitai surenkamos palapinės patiems įvairiausiems renginiams ir progoms. Tentinių angarų statyba tokia paprasta, greitai montuojama ir išmontuojama, kad renginiams nereikės ilgai ruoštis. Didelį tentinį angarą dviejų žmonių komanda gali pastatyti per dvi dienas. Tentiniai angarai renginiams yra labai mobilūs, tad galima juos kilnoti kada reikia ir kur patinka: aikštėje, pievoje ar kitur. Tentiniai angarai renginiams komfortiški bei praktiški dar ir todėl, kad jie turi įėjimus iš abiejų pusių. Tokiu būdu efektyviau išnaudojamas plotas. Šaltuoju metų laiku, spaudžiantis šaltukas šventes ir renginius paverčia ne tokiais maloniais. Tad esant poreikiui, tentiniai angarai renginiams gali būti apšildyti.

Tentiniai angarai renginiams susideda iš metalinio rėmo ir stiprios PVC dangos. Rėmas pagamintas iš plieninės cinkuotos konstrukcijos. Siekiant išvengti korozijos ir rūdijimo, visi rėmo elementai yra apsaugoti nuo korozijos. Tentinių angarų renginiams rėmo mazgai ir jungtys yra suprojektuoti taip, kad būtų galima greitai sumontuoti ir išmontuoti. Mobilumas, daugiafunkcionalumas, transportavimas, mažas svoris ir kiti svarbūs tentinių angarų renginiams rėmo ir tento konstrukcijų privalumai leidžia per kuo trumpesnį laiką, gauti norimą ir reikalingą pastatą.

Šiame elektroniniame puslapyje yra siūlomi tentiniai angarai nuomai, tentiniai angarai statybai ir tentiniai angarai renginiams, kurių gamyboje naudojamos aukštos kokybės modernios medžiagos. Todėl visi tentiniai angarai gaminami pagal aukščiausius standartus ir atitinka visus ES reikalavimus.

Paskelbė

Jonas Maldeikis

Statybos inžinierius, 5 metai patirties kuriant lankščius sandėliavimo sprendimus. Projektų vadovas www.euroangarai.lt