Sandėliavimas surenkamuose angaruose?

Surenkami angarai – tai sandėlis pigiau. Jame galima laikyti daug ką ir svarbiausia, jog tai saugu ir patikima. Norint papildomos apsaugos ekspertai rekomenduoja įdiegti signalizaciją. Taigi, kokių produktų sandėliavimas galimas surenkamuose angaruose:

  • Laikinas daržovių, vaisių, grūdų sandėliavimas;
  • Statybinių ir kitų medžiagų sandėliavimas;
  • Technikos, transporto priemonių sandėliavimas ir laikymas.

Tai gali būti patys įvairiausi produktai ir prekės, tačiau reikėtų atsižvelgti ir į oro klimatą bei produkcijos sandėliavimo sąlygų reikalavimus. Karštą vasaros dieną, surenkamuose angaruose taip pat bus karšta. Todėl, produktams, kuriems reikalingas šaltas oro klimatas, reikės surenkamus angarus šaldyti arba juose sumontuoti šaldytuvus. Paprastai surenkami angarai turi tam tikras modifikacijas, pritaikytas skirtingoms oro sąlygoms.

Kai reikalingas sandėlis pigiai ir greitai

Surenkami angarai – tai sandėlis pigiai, greitai ir kokybiškai. Kiekvienam, tiek fiziniam, tiek juridiniam asmeniui yra svarbi kaina. Todėl savaime suprantam, kad kiekvienas nori, jog produkcijos sandėliavimas būtų kuo pigesnis. Tam idealiai tinka surenkami angarai. Surenkami angarai yra palyginus gana pigus, ekonomiškas ir komfortabilus sandėliavimo sprendimas. Kadangi tentiniai surenkami angarai yra pigaus sandėliavimo variantas, tai ir žmonių atsiranda vis daugiau, kurie nusprendžia rinktis tokį sandėlį pigiau. Tokie surenkami angarai aktyviai naudojami kaip sezoniniai pigūs sandėliai laikyti derlių ar kt.

Dar vienas, labai svarbus argumentas, kodėl surenkami angarai – tai sandėlis pigiai. Jog jų išlaikymas praktiškai nekainuoja, o remonto darbai nebrangūs. Pavyzdžiui, suplėšytą tentą labai paprasta sutvarkyti ir net nebūtina jo viso nuimti ar lopyti. Užtenka tiesiog dangą sulytuoti arba suklijuoti.

Sandėliavimas surenkamuose angaruose patogus. Kartais pasitaiko atvejų, kada ima stigti vietos. Todėl surenkamų angarų privalumas toks, jog visada galima juos padidinti prijungiant dar vieną angarą. Tad, tai yra ekonomiškas ir patogus variantas. Toks sandėlis pigiai kainuoja, nes nereikia statyti iš karto labai didelių surenkamų angarų, tai galima padaryti vėliau, kai tam yra poreikis.

Klientai gali įsigyti skirtingų savybių surenkamus angarus sandėliavimui, pagal savo poreikius. Surenkamų angarų kaina priklauso nuo surenkamų angarų modelio, medžiagų, ilgio ir montavimo. Kad ir kokį pasirinktumėte surenkamo angaro variantą, tai bus pigus sandėlis Jums ar Jūsų verslui, lyginant su kitokio tipo sandėliais.

Surenkami angarai – greita, kokybiška ir pigu

Jei Jums reikia greitai įsirengti uždarą sandėlį pigiai – tai surenkami angarai geriausias sprendimas bei pasirinkimas. Surenkami angarai yra viengubo plieno arba aliuminio konstrukcijos, padengti PVC audiniu. Surenkami angarai turi dangą pagamintą iš kokybiško ir tvirto PVC audinio. Ši danga yra atspari drėgmei bei saulės UV spinduliams ir kartu gerai praleidžia saulės šviesą. PVC dangos pranašumai: atsparumas dėvėjimuisi ir ugniai, mažas jautrumas temperatūros svyravimams bei elastingumas. Lietuvos klimato sąlygomis būtent ši danga yra geriausia. Surenkami angarai turi tvirtą, aukštos kokybės cinkuotą metalo rėmą. Surenkami angarai gali būti pasirinkti iš plataus matmenų asortimento. Tai suteikia galimybę užstatyti beveik bet kokio dydžio plotą – nuo visai mažo sandėlio iki viso sandėlių komplekso.

Surenkami angarai yra unikalus statybos sprendimas. Tai ne tik sandėlis pigiai kainuojantis, bet ir lengvai surenkamas, sumontuojamas taip pat ir išrenkamas. Todėl nereikės ilgai laukti, kol bus pastatytas pastatas, sandėliavimu užsiimsite jau netrukus. Surenkami angarai – tai patogus sprendimas dar ir todėl, kad jie gana mobilūs. Pavyzdžiui, jei produkcijos sandėliavimas turi būti perkeltas iš vienos vietos į kitą, galima greitai išrinkti statinį ir lengvai pastatyti kitoje vietoje. Surenkami angarai turi nemažai privalumų:

  • Greitai ir lengvai pastatoma konstrukcija;
  • Nereikia statyti pamatų;
  • Nebrangi eksploatacija ir remontas;
  • Surenkami angarai – ekonomiškas statinys. Nedidelė kaina yra geras kriterijus renkantis sandėlį pigiai;
  • Stiprumas ir patikimumas. Metalo konstrukcijos surenkami angarai atlaiko seisminį aktyvumą, atsparūs korozijai ir gana ilgai tarnauja;
  • Toks produktų sandėliavimas greitai atsiperka;
  • Sutaupoma dėl šviesos (dieną nereikalingas papildomas apšvietimas, nes PVC danga gerai praleidžia saulės šviesą);
  • Mobilumas – surenkami angarai lengvai išardomi ir pastatomi į bet kurią kitą vietą per trumpą laiką;
  • Plačios surenkamų angarų sandėliavimo galimybės;
  • Suteikiama garantija ir pogarantinis aptarnavimas;
  • Nereikia surenkamų angarų statybų koordinuoti su specialiomis institucijomis.

Jeigu Jums reikalingas sandėlis pigiai, kuriame ketinate laikyti gyvūnus, derlių ar techniką verta apsvarstyti ir pasižiūrėti, kokie yra rinkoje siūlomi surenkami angarai. Tai yra vienas iš komfortabiliausių ir pigiausių sandėliavimo būdų. Ypač siekiantiems gauti kuo didesnį pelną. Juk technikos, produktų sandėliavimo ekonomiškumas, tikrai vienas svarbiausių aspektų, į kuriuos būtina atsižvelgti kiekvienam. Įsigykite sandėlį pigiai, ir išbandykite surenkamų angarų privalumus, efektyvumą bei komfortą, užsiimant produkcijos sandėliavimu.

 

Paskelbė

Jonas Maldeikis

Statybos inžinierius, 5 metai patirties kuriant lankščius sandėliavimo sprendimus. Projektų vadovas www.euroangarai.lt